Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som sårar

Tunn är huden min,
den är inte mycket till skydd,
skydd mot ord,
ord som knivar,
knivar som sårar.....




Bunden vers (Haiku) av solglimt
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-02-15 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt