Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liket rör sig, igen...


100 ord: Faderstrots på cykel

 

Farsan ska alltid sätta en på plats, mästra, göra sig märkvärdig. Som den här idén med cykeln.
....– Det är fem kilometer hem, pojk. Jag tar första sträckan, ställer cykeln bakom Oskarssons mjölkpall och går. Sen cyklar du. Göm den i björkdungen vid Vigsjömyren. Sen cyklar jag...

Gruset sprätter om däcken. Augustikvällen är varm. Där traskar han, i svart hatt och dammiga kostymbyxor. Plingeling på ringklockan. Ja, vinka du, gubbe. Tre krökar längre fram ligger myren, men det kan du glömma. Jag ska trampa som aldrig förr, hämta kofferten, sen till tågstationen. Ikväll när du kommer hem är jag långt härifrån.




Övriga genrer av AC
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-02-18 23:25



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
den här är grym...ville bara skriva det här också...jävligt bra AC! :)
2006-04-01

  Cris
Vilken trots... oj den lyser riktigt igenom.. Då är jag långt borta..!
*host* det blir lite dammigt bara...vägdammigt...
ser "pojken" med ullbyxor och trots i blicken bakom lugg
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC