Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R


Inte visste jag

Inte visste jag att det skulle göra så ont.
Inte visste jag att dina vackra läppar skulle kunna stängas inför mina.


Klockan rusar när händer söker mitt inre men stannar när dörren stängs.
Levde vi verkligen så här, så länge att jag inte känner min spegelbild längre.


Följde livet med dig ut i natten och hem till ditt för jag kan inte andas längre.
Inte visste jag att det skulle göra så ont.


Bokstäverna du målade på min hud bränner men jag skakar av köld i min nakna gestalt bakom den stängda dörren.


Vi skapade min mardröm tillsammans men jag måste sova med den ensam.
Inte visste jag att det skulle göra så ont.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 632 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-03-12 12:38



Bookmark and Share


  Piann VIP
Fint skaldat om sorgen och smärtan
2013-03-14

  LenaJohansson VIP
känns...bra skrivet
2013-03-13

  Eva Langrath VIP
Sorg och smärta om verklighet som kommer i kapp klädda med dina ord
2013-03-12

    Max Poisé
Snyggt tempo. Skönt språk och för jäkla bra diktat!
2013-03-12

  aol
det gör så ont att skiljas, bra skaldat,
2013-03-12

  Lars Hedlin
TAck för att du delar med dig av dina känslor ;)
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna