Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÖTTHETEN


Som en tung blöt fillt
tynger den min själ

Så sjunker jag längre och längre
ner i trötthetens dimmor

Förtvivlad gråt
förlöses
i tysthetens osynliga bur

Lögner
som sårar
skär djupt som knivar
i mitt sargade moders hjärta

Hur ska jag orka
känna mer?




Fri vers av solglimt
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-02-24 00:43



Bookmark and Share


    Cajsa
Berör mig mycket! Känner samma sak just nu! Stor kram till dig!
2006-04-13

  vildvin
Texten berör mig starkt!
De två sista raderna griper hårt...

Skickar en äng översållad
med rosa rosor, prästkragar och blå förgätmigej

kör bort de nyfikna blåvingarna ur gungstolen
den har jag ställt fram till dig...
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt