Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma


Hemma är

DU

Där är vi ett

Där är ditt leende mitt

Där är dina tårar mina

Där dricker vi ur samma brunn

Där lyser regnbågens färger klara

HEMMA

Tillsammans med dig

Trygg

DÄR vill jag vara




Fri vers av solglimt
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-02-27 23:58



Bookmark and Share


  Tassan
vad fin en! full av längtan och gemenskap..
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt