Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt kommer bli bra.

Det var aldrig så viktigt
att stå där och stirra
på mamma i handbojor
och mjukisbyxor.
På tofflorna som hasade
längst avdelningskorridoren.

Inte alls i närheten av
hur viktigt
det var
att hålla pappas hand
under säkerhetskontrollen.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 285 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-03-25 14:01



Bookmark and Share


  thyra
Bilder som lagras i mitt minne! Bra!
2014-03-26

    Lars Gullberg
"Ristar in den här bakpå min Fender stratocaster o pluggar in den i min stärkare o sjunger raderna gång på gångpå gång"

A Punksong
2014-03-25

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Fint och rent
en skärpa bättre än
dokumentärfilm
Så starka är barn.
2014-03-25

    ej medlem längre
flickan bar
fram brickan
i papper av pergament..
2014-03-25

  Hans Christian
Som vanligt en underbar slutstrof :-)
2014-03-25

  cilax VIP
en filmscen från någon gång igår
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja