Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
. . .



100 ord: Tara-terror


Vare sig hon vill det eller ej, hon tillhör målgruppen. Mentalt en storstadsmänniska, Julianne Moore som stilikon, stort förtroende för Linda Haglunds må-bra-tips. Kan till-och-med tänka sig sterilisering. Nu står denna fyrtioplusare i ICA-kön med magasinets framsida tryckt mot bröstet. Som skenmanöver har hon plockat åt sig dammsugarpåsar.

Då ser hon honom, Snygg-Björn från 3F. En tjugosju år gammal avståndskärlek på en meters håll. Får en glimt av hans potenta käke, blir medveten om katastrofen. Låter tidningen glida ner i en varukorg.

När han försvinner ut genom dörren är det hennes tur att betala, för dammsugarpåsar hon inte ens behöver.




Övriga genrer av AC
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-03-27 08:55



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ojojoj, du är inte dåligt på detta! fångade mig på orden, 100!
och jag satt faktiskt med öppen mun i slutet (japp så var det)
och gapade.. poff va bra berättat!
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC