Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får döda min ensamhet om du vill. Jag vill inte ha den.


De kvarglömda sidenkuddarna
sitter lutade mot varandra i soffan.
Svulstigt uppbullade i det svarta tyget.
Som en fet och nöjd publik.
Som proppmätta vittnen.

Som Hånflinande sällskapsdamer
åt ensamheten.

Zigenarna dansar här i natt.
Och dom Rör mig förföriskt.
På den stumma men arabiska
mattan.

Dom bränner mig. Blå.

Min säng brinner Älskade
och svalorna kvider i hettan.
Kom.
Bränn min kropp.
Kom.
Kyss mina magra axlar.
Hela min skälvande kropp.

Flyg mot mig.
Jag är förlorad utan dig.

Se. De svarta damerna skrattar.
Elakt.
Låt oss tysta dem.
Låt oss mötas.
Under deras svarta ögon.

Låt oss låssas en stund.
Att vi kan uppfylla denna dikt.

Som om Den vore Den enda Sanningen.















Fri vers av Maria Natasja
Läst 199 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-13 00:07



Bookmark and Share


  Hans Christian
Första strofen är helt häpnadsväckande bra. "Flyg mot mig - jag är förlorad utan dig" !!! denna text nog något av det bästa jag läst av dig.

Ser dessa svarta damer framför mig :o)
En text att läsa om o om igen.
2014-06-16

    ej medlem längre
Out-fucking-standing!!! Din bästa hittills.
2014-06-13

    Lars Gullberg




Bra som fan Maria.

Natten är med oss

lyssna
2014-06-13

  mickech
Ja ofrivillig ensamhet är inget att ha.
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja