Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mig själv.


Det är inte för att du är borta
som jag gråter.

Tre meter är hanterbart.

Det är närvaron
utav min egen person

som skrämmer.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 551 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-06-30 19:13



Bookmark and Share


  hawkeye
Asbra dikter du levererar....
2014-07-02

  Therese K
Vad bra :-)
2014-07-01

    Lars Gullberg


Jag läser dej Maria även om jag inte alltid kommenterar

finns här i faggorna

Kram


2014-07-01

    det var en gång
Sluta skriv så jävla bra, jag blir avundsjuk fast man inte borde. Sluta skriv så jävla nära inpå mitt liv, det skrämmer mig!

För bra!
2014-06-30

    ej medlem längre
Suveränt.
2014-06-30

  Scarlett Miryam VIP
JUST DET.
2014-06-30

    ej medlem längre
M! denna tycker jag om!!!
2014-06-30

    ej medlem längre

Närmare
än så kommer man inte ...

Bra där Maria
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja