Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig

För dig kan jag radera, radera det som stör, radera det som gör ont.
För dig kan jag låta det vilda tämjas, ge dig alla svar och låta dig tro på mig.

Det syns på spegelbilden som möter mig att tiden då inte är idag.
Så hur kan det kännas som igår när syrenerna klättrade längst mina ben.
Är det våren som lurar mig eller är det utrycket i dina ögon?
Är det läppar som smakar tryggt som gör mig sårbar och som lockar mig att känna?

För dig vill jag våga.
För dig vill jag radera det som levt inom mig i årstider jag tappat räkningen på.
Jag vill falla fritt likt  lockarna en söndagmorgon.
Vågar jag falla med dig, för dig?

 

 

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 401 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-26 20:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2016-06-03

  Eva Langrath VIP
Underbart att läsa dig igen , hoppfulla ord om att våga ett språng.
2016-03-27

  Gisela Nordell
vackert uttryckt text" falla fritt..för dig?."
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna