Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla nära

Du gör ont likt månen gör ont i mig trots att den är vacker.
Så hur kan jag klä av mig sorgen och låta allt vara enkelt när jag inte är en enkel person.
Här är det allt eller ingenting, galet och fritt eller låst och is.
Jag pendlar i mitten i en sorg som gör ont, som gör mig rädd.
Du gör ont för du kryper intill så där jävla nära.

Jag är treo, punk och katastrof så hur kan jag då med dig 
sakna te, promenader hand i hand och en sommar utan regn.
Fan ta dig och den där jävla månen.
Du är vinter, jag är vår.
Varför lyser sommaren igenom ...

Analyser och räknar matematik,
ingen lösning gör mindre ont och jag resignerar inför ödet.
Jag svär för du gör ont likt månen och jag ylar av smärtan jag känner.
Du kryper intill och jag älskar det men det gör ont.
Vi är sommaren...med regn.

 

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 625 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-03-26 21:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Din text berör på djupet!
2016-06-03

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-03

  Ninananonia VIP
Smärtsamt bra...
2016-03-31

  DominiQueen
Starkt och väldigt vackert.
Eloge
/DominiQue
2016-03-31

  Zandor
Högt och lågt...men ändock // Zandor
2016-03-31

  Stefan Viljehammar
Du är tillbaka och det med besked.
2016-03-27

  Eva Langrath VIP
Starkt och smärtsamt om ett liv som aldrig blir enkelt,
2016-03-27

  Gisela Nordell
smärtsamma rader när man står i en brytningspunkt, hoppet lyser som sommaren till motvikt av allt det svåra.Fint diktat!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna