Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klart att jag bryr mig om dig, men Du kan inte begära medlidelse av mig längre...


Det är ditt eget fel

Du har varit för elak mot mig
för att jag ska kunna tycka synd om dig nu
Att du utreagerade dig på mig
Att du använde Oss, dina närmaste
för att få ut Din ilska, din sorg.

Genom att ge oss samma ondska
så lärde du mig att känna hat

Nej, jag litar inte på dig
för du har alltid ljugit
Nej jag glädjs inte med dig
för du gladde dig aldrig med mig

Ja, jag har svårt att tycka synd om dig nu
för du lärde mig aldrig vad kärlek är
Du visade bara din onda sida för mig

Det var då, då när du var stark
men nu är du inte stark längre
Du är mycket svag
Du kan inte jaga mig längre
För du kommer aldrig att komma ifatt mig igen

Du kanske vill skrika åt mig
men du hörs inte mer
Du har sagt ditt
Inför dig är jag nu döv, blind och helt känslolös
Jag är ledsen
men det är du som gjorde mig till den jag är idag

Jag hade gärna gråtit med dig
men mina tårar tog slut
då du höjde näven igen
för länge länge sen




Fri vers av Bissen
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-05-09 14:59



Bookmark and Share


  mb74
låter inte som du har haft det så roligt :(,starkt skrivet,mycket bra:)
2006-05-15

  Pulsatilla
Gripande stark text!!!
2006-05-12

    NoMi F
En mycket stark poesi
om mörka krafter, våld
och elakhet
Hur en människa formas
av en annan
jag kan läsa sorg, bitterhet, arg
ledsen
Känns som det är en människa
som håller på att tyna bort
inför dina ögon
Mycket bra skrivet
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen