Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


STRID FÖR ORDEN

 

svärdet pennan

strider för alla

inget ska lämnas

utanför arken

 

skriver ryter till

befäster på pränt

det viktigaste 

som har hänt

 

varje ditt ord

är det viktigaste

som skett där

i det nu du har

 

ord som annars

aldrig skulle fötts

blivit till tankar

poesi eller lyrik 

 

i ATT GÖRA skillnad

genom att låta orden

finnas känner jag mig

vara en del av alltet

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-03 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kloka rader, lyriskt formade, verser som kunde hängas upp för allmän beskådan nånstans där alla kan Läsa och Se!
2016-11-04

  Solstrale VIP
DET ÄR INTE VAD DU SKRIVER SOM FÅR BETYDELSE UTAN ATT DU SKRIVER
2016-11-04

  ULJO
Magnifikt fångat
2016-11-03

  Fem hjärtan VIP
Vackert diktat om ordens betydelse!
2016-11-03

  Bengt H VIP
Känner mig träffad av allvaret i den här texten. Jag tar saker för lätt och så lättar de och flyger iväg.
2016-11-03

  Marianne Räf
Ja, orden kan verkligen förvandla å
påverka. Jag får en 'Kick', om det
flyter vid skapandet av en dikt ! Får
världens abstinens, vid skrivtorka å
skrivkramp. Vad gjorde vi utan orden? Språket är en verklig Skatt !!
2016-11-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra diktat om ordens betydelse! Att skriva känns som ett beroende.
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP