Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han och hon; en ögonblicksbetraktelse

 

Parkbänkskärlek och fredagshets

hon matar honom

med glass

han sväljer henne med blicken

och slickar av fingret

 

där sommaren lägger sina varma läppar

känns inget regn

och hon märker inte

att jag tittar

att hela världen ser

 

vildrosor i sin spirande grönska

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-05-19 22:20



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Oj vilken härlig dikt. Så vackert beskrivet. Ögonblicksbetraktelser är precis det jag tycker om. Starkt med ett vackert och oväntat avslut. Bra! / Clara-Fina
2006-05-22

    Bodil Sandberg
Enormt inspirerande rader!!!!
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman