Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inledningen till en novellstafett i bästa Vita Serien-anda. Gå med i Stafettskrivarklubben och skriv fortsättningen!



Hur var det här då? sa doktorn


Doktor Offenbach ser syster Monica trippa ut ur hissen. Hon slätar till den vita rocken över stussen och ger honom ett ögonkast över axeln. Han ler tillbaka och lutar sig mot hissväggen, blundar. Det här måste få ett slut, tänker han, men så för han sina fingrar mot näsan och känner doften. Det är inte desinfektionsmedel.
...."Jaså, här står du och flinar", Göransson från patologen slinker in precis innan dörrarna går igen. "Jag vill inte förstöra din dag, men du borde titta på det här" säger han och sträcker fram ett dokument.
....Hissen fortsätter neråt. Offenbach läser. Göransson pekar på fotot.
...."Hur fan ska man kunna göra en radikalitetsbedömning om klantarschlet klippt i tumören." Han skrattar till och ruskar på huvudet.
....Bilden visar ett decimeterlångt rektumresektat som klippts upp, sträckts ut och nålats fast på ett underlag.

 

: : :

Gå med i Stafettskrivarklubben och skriv fortsättningen!

 




Övriga genrer av AC
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-05-19 15:56



Bookmark and Share


  AC
"Och vi får vara precis hur respektlösa, skruvade och otäcka som vanligt?"

Haha, ja, vem ska hindra er? Kör hårt.
2006-05-19

  Daniel_78 VIP
du är fan bäst, bästa AC
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC