Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barnaskratt



När barnen skrattar
Skrattar hela jag

De är mitt allt
Vårt allt
De är framtiden

...Och jag ser en ljusare framtid i er.
Ni symboliserar fred.
Ni lyser glädje.

Ett barnaskratt
Som förgyller dagen

Jag är så glad
För jag ser i er
Att änglarna är goda!




Fri vers av Bissen
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-05-23 18:03



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Ja, jag håller också med dig! Barn är underbara!!
2006-07-20

  Jessi
Jag kan bara hålla med dig!
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen