Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du rörde till det...

 

 

Du rörde vid mig

Jag kände beröringen

En salig röra




Bunden vers (Haiku) av Bissen
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-07-09 20:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ögonen gör ont. Färgkrasch
2006-07-17

  Last Word Spoken
mmmmmm sicken mysig röra! :)
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen