Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget Vi

 

Självklart vill alla ha

men att ta utan att ge

 vad är det då att ha?

 

 

Om du knackar på min dörr idag

är det inte säkert att jag öppnar

Jag vet att du vill ge mig det bästa

men det som är bäst för dig

är inte alltid det bästa för mig

Bara för att Du påstår dig gilla mig

så är jag inte som du

och definitivt inte perfekt för dig...

Det finns inget Vi

Det är bara Du

 

Ordet acceptera är ett viktigt ord för mig

Att ifrågasätta är A-O för dig

Har du tänkt på hur lätt det kan skära sig?!




Fri vers av Bissen
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-07-23 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen