Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som krossat glas är strött

 

du bara glittrar

och skärvorna som omger din kropp

är så vackra

så sköra och så omöjliga

att röra

 

hur kan mörkret splittras i tusental

studsa som glänsande prismor

samlas vid dina fötter

 

titta här

 

du ritar vardagsbestyr med blodiga fotsulor

stryker över

suddar ut

öppnar handen och släpper

ännu en dag fylld av glas

 

och du bara glittrar




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-07-26 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman