Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älskar över allt på jorden.


Lyckans vingar

Jag kysser dig passionerat, du smeker min nakna kropp och suger på mina bröst så ilningar av lust går genom min kropp. Jag smeker din nakna kropp och tar dig i munnen, suger och slickar honom så du kvider av njutning och blir hård.
Plötsligt säger jag: -Kom! Jag tar med dig ut på gården.
Där ser du förvånat att jag parkerat en luftballong. -Kliv i, säger jag.
Det fanns en pall i luftballongen och du satte dig på den och såg häpet på hur jag skickligt manövrerade ballongen. Jag berättade att jag gått en kurs för just detta ändamål. Vi flög över Linköping.
När vi kommit tillräckligt högt upp satte jag mig i ditt knä, vi var fortfarande nakna och du trängde djupt in i min våta slida och pumpade häftigt i mig genom snabba höftrörelser. Luftballong-färden gjorde att vi båda njöt maximalt av sexet och när vår stora gemensamma orgasm kom kändes det verkligen att vi flög på lyckans vingar, en hisnande fantastisk och skön upplevelse som vi båda två mindes resten av vårat liv tillsammans.


/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-21 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg