Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älskar mest av allt på jorden! Mer beskrivning behövs ju icke-låt dikten tala sitt eget språk.


Dagboken

Du skälver av kärlek och största passion
så djupt djupt inne i mig:
aldrig förr du den kärlek har mött
som bara kan älska dig.

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-27 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg