Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älskar över allt på jorden.


Skimrande morgontimma

Älskade, jag kysser dig och smeker ömt din sömnvarma kropp så du vaknar.
Masserar mjukt dina armar, händer, axlar, nacke. Smeker din bröstkorg och suger och slickar dina bröstvårtor. Smeker varsamt din rygg och kysser försiktigt över ärren, kysser med mjuka läppar vartenda stygn efter cykelolyckan och får tårar i ögonen av ömhet. Lägger dig försiktigt på rygg och smeker med varma händer ner över din mage och dina länder. Masserar dina lår ända ner till knäna. Smeker och kysser insidan av dina lår och ljumskarna. Kysser ditt kön, tar dig i munnen och suger och slickar dig ömt och du ser åtrån och kärleken lysa ur mina ögon. Du blundar och njuter av min oerhört skickliga behandling av dig. Ser sedan med oändlig ömhet och kärlek på mig och rör höfterna när det börjar bli för skönt och visar att du vill in. Jag backar rumpan emot dig och sänker mig sakta ner över dig så du ser hur jag omsluter dig och det är vansinnigt skönt och du ser hur du kommer djupare och djupare in i mig för varje rörelse tills du har försvunnit helt i mig, uppfyller hela mig. Njutningen är enorm och du kan inte hålla dig längre när du känner hur jag börjar krama om dig, utan kommer i en enorm orgasm i kaskader. Du drar mig tätt intill dig, lägger oss i sked med armarna runt mig. I den skimrande morgontimman somnar vi så, lyckliga och tillfredsställda. Störst av allt är vår eviga, oändliga kärlek.

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-03 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg