Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älskar över allt på jorden. Den här texten är även den en hyllning till honom och vår kärlek. Ett försök att i skrift berätta om den ömma, lidelsefulla kärlek som finns i själ och hjärta.


Ett i gud

Jag kryper ner till dig älskade Jacob.
Ser in i dina vackra ögon och kysser dig hett, vi tungkysser varandra lidelsefullt.
Du drar händerna genom mitt långa glansiga svarta hår.
Månen skiner in genom sovrumsfönstret och lyser på min nakna kropp, jag är så vacker att du tappar andan. Du smeker passionerat denna underbart vackra lilla kvinna som ligger i din säng med en glödande kärlek och åtrå i blicken.
Du smeker med tungan över brösten, suger på dem och älskar deras tyngd och mjuka fyllighet. Du för tungan över min mage mot vulvan.
Du ser springan, öppnar blygdläpparna och slickar den lena blomman tills den blir upphetsat rosa, samma färg som mina sugna bröstvårtor och kyssta mun.
Du för in tungan i den lena upphetsade slidan och känner min otroligt goda arom, du älskar smaken av mig.
Smeker med tunga och fingrar tills jag snyftar av åtrå och njutning och drar med händerna mina knän mot magen och känner dig tränga in djupt.
Du tar mig först långsamt, sedan snabbare och snabbare.
Det är vansinnigt skönt för oss båda och plötsligt exploderar vi båda i en stor gemensam blixtorgasm som skakar våra kroppar i djupaste njutning.
Vi blir ett i gud.
Kramar varandra och somnar sedan lyckliga och lugna i varandras värme och närhet rygg mot rygg.

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-23 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg