Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken föddes aldrig inom dig

Kärlekens tomrum fyllde du av hat

Ekot av mörkret

tystnad av tjat

Nedsmutsad av av ord

men berusad av mod

Följde jag den nötta stigen fram

genom livets rök och damm

Och till sist jag fann

Trygghetens famn

 

 




Fri vers av Bissen
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-09-21 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen