Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag ut och dag in

 

...och hon trivdes aldrig i sitt dystra liv i bur

 

Den dagen du la in dig själv

gav du henne semester

 

Du trodde att kärleken var ömsesidig

Du anade inte vilken svart värld hon levde i

Den mörka smärta du gav din omgivning

 

Din psykiska sjukdom som smittade...

 

 

Livet brast i spillror den dagen

hon hörde ifrån dig

 

...då du ringde från taxin

som var på väg hem...

 

 




Fri vers av Bissen
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-10-27 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen