Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan

Jag skulle aldrig svika dig

om jag tyckte om dig

 

Jag skulle aldrig lämna dig

om du inte gjorde mig så illa

 

Efter alla dessa år

så är jag fortfarande orolig

varenda dag

för att du ska söka upp mig

och finna mig

 

Varje natt möter jag dig igen

i mina mardrömmar

 

Jag frågar mig själv

om detta ska vara rätt

att jag ska lida än idag

för något som jag efter en evighet

 vågade ta mig ur

 

Jag har tagit min egen väg

och jag har aldrig varit lyckligare

 

Men du spökar

som en efterföljsam skugga

 

Snälla, lämna mig!




Fri vers av Bissen
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-10-27 12:55



Bookmark and Share


  the_qeen
bra skrivet
man känner allt som du känner
2006-11-01

    Camillaa
Mycket bra skrivit,
kan känna din rädsla och ilska på samma gång!
/ C *
2006-10-29

    ej medlem längre
Intressant och sanningsenligt, mycket bra!
2006-10-29

    Collection
Du ska se att du slipper våldnaden som spökar runt om dig en dag. Det kommer ta tid men den försvinner snart!
Bra skrivet min vän!
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen