Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sKriVkrAmP...

 

Varför tycks man drabbas när man minst behöver det?

Pennans spets trycks förstenat mot pappret

Huvudet står i spinn men stannar på ingenting

Känslor finns där överallt men hittar inte ut

hittar inte ord

 

Och så kommer dessa tankar plötsligt så himmelskt klart

Något lossnar

och svävar nu fritt

 

Lågan tänds

Pusselbitarna går enkelt ihop

 

Underbara känsla

Orgasm i fingertopparna

Pennan kan inte stanna idag

Pappret brinner

Tankarna

ögonen

fingrarna brinner

Extas! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bissen
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-11-09 12:15



Bookmark and Share


    Collection
Jadu tvilling, konstigt hur lika vi är. ;)
2006-11-09

  the_qeen
bra skrivet!!
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen