Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan själv

 

Att så mkt ilska kan rymma

I min lilla kropp

Så mycket hat, inget stopp

Så mycket irritation och frustration

Tappade tron

Tron på dig

För länge, länge sen

 

Du gör allt för att nå denna punkt i mig

Min egen hjälplöshet

 

Du tar aldrig slut

Du finns alltid kvar

 

Jag kan lämna dig nu

Jag kan gå till mitt eget trygga bo

 

...Men du följer alltid med

Mina tankar lämnar du aldrig ifred

 

...För du har mitt allt i fångenskap

Det goda i mitt liv tog du

innan jag ens fick smaka

 

Förstår du vad arg

Jag känner mig

 

Du har misslyckats så enormt med ditt jobb

 

 

 

Önskar jag kunde ge dig sparken...




Fri vers av Bissen
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-11-09 12:08



Bookmark and Share


    Collection
Jag tycker vi ska kicka honom tillsammans!
Bra hur du uttrycker dig,men slutet är min favorit!
"Du har misslyckats så enormt med ditt jobb
Önskar jag kunde ge dig sparken..."
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen