Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt lilla charmtroll

Du ullegull

så söt med hull

Så go så rar

helt underbar

 

Livet är en lek för dig

nyfiken på allt som rör på sig

 

Roande för själ och ögon

viftar på svans med toffsiga öron

En varelse så oskyldig och hjärtligt god

liten och ungkarl men så full av mod

 

Tänk vilken vacker gåva jag fått

låt oss leva tillsammans länge och gott

 

Love U




Fri vers av Bissen
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-12-10 18:01



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
Jag skulle precis gå och lägga mig och läste denna som sista texten för kvällen... så nu somnar jag med ett leende.... härliga ord.... tack!
2007-01-23

    Cammo
Härligt. Gillade rimmen
2006-12-17

    Collection
liten sötnos den där:) bra att du har en sån:D
2006-12-10

  tjort
Vill HA!
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen