Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst e han en talang?

han ville gärna skriva några rader sa han och här är det otroliga resultatet! 




skrivet av min vovve

nhjhbhndxmj nhty             c xxmnj mmjnj mkmbhn




Fri vers av Bissen
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-11-09 21:34



Bookmark and Share


  Jessi
Din hund, lixom min så klart, är ett geni!! *s*
2006-11-12

  Sofia i hatstaden
Oh,din hund är nutidens shakspear!! :D
(Jag tror han nämnt något om katter efftersom han skrivit "mmjnj".Abselut.
2006-11-10

  Freya
det finns kärlek i den här, hur näppt det än låter. min katt skrev också nått på msn förut. han hoppade upp och trampade omkring på tangentbordet, det var kul. ^^,
.
2006-11-10

    Collection
Mycket intelligent hund;D
2006-11-09

  aPorcupine
Haha :D Roligt! :)
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen