Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snevridet berusningstillstånd med vidöppna sinnen

 

 Jag är rätt snart i verkligheten

 

Jag vet vart du befinner dig

men jag låter dig gömmas

För en stund

Inte för en evighet

Världen skulle vara någon annanstans

utan oss

Kan inte släppa taget

Somnar in

Bara för en stund

En natt

En tid

 

 

Låt oss vara lämnade till En evighet…




Fri vers av Bissen
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-12-10 17:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
med vita pastiller går det att spela japanska spelet go, det är litet komplicerat och påminner om luffarschack men tar ett liv att upptäcka, återupptäcka och förstås att vinna hjärtan med
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen