Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge och ta

och från och med idag

finns jag bara för mig själv

Jag kommer att ta och ge

inte mindre

inte mer

 

jag kommer att le

mot de som skrattar

 

trösta de som gråter

så som jag alltid har gjort

 

 Men nu

gäller detta

även mot mig




Fri vers av Bissen
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-12-01 12:12



Bookmark and Share


  the_qeen
mycket bra skriven.
2006-12-07

  Albert
den var bra!
enkel och bra
2006-12-01

    matilda, den fina
vilken bra dikt !
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen