Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sömnlös natt tittade jag igenom mina album... Usch, jobbigt värre...


I ett fotoalbum

Nu vill jag bara packa in mig i en kista och begrava mig själv

Stela bilden är i liv mer än jag själv i action

 

Ser mig själv i min nyinköpta ikea-bokhylla

med vitrinluckor i glas

 

Jag som har så dåligt ställt

 

Ser ut som en heltids narkoman i för små kjolar

lever nog i min drömvärld med...

Jag intalar mig själv att det jag vill är det jag måste

Jo jag behövde ju verkligen den där bokhyllan

ögongodis

 

Tänk att jag klarade att le

trots inte-en-droppe-vatten på 172 timmar

 

Och ett rekord var ju till för att slå

Sen tränade jag 9 gånger i veckan

Kan detta vara en förklaring till min uppblåsta bilring idag?

men vem har sagt att runda magar bara behöver vara sött på de små?

 

Tur att min riktiga familj inte bryr sig

Min bror säger alltid

att jag är söt även när jag är som fulast

 

Ja konstigt nog

är jag lyckligare nu

än någonsin

 

Amen  




Fri vers av Bissen
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-12-17 20:12



Bookmark and Share


    Collection
Love it. Du berättar verkligen. Vet hur det är., bröder hjälper en med mycket

"Ja konstigt nog

är jag lyckligare nu

än någonsin

Amen"
2006-12-18

    Camillaa
Gripande text,
Jättebra skriven!
förstår att du ha haft det svårt !
/ C
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen