Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvärtemot varandras (o)motståndliga (o)motsats

Det är märkligt

Vi borde vara lika

Men emot varandra förstärks en motsats

Bredvid dig är jag så levande

För du

Du är så DÖD

 

Jag förstår inte ingenting

och du missförstår allt

Missar det du ska förstå

 

 

 

Som sött och beskt

Salt och surt

Som dig och mig

 

Ett osynigt band

omöjligt att kapa

 

 

Oöverens

För All Tid

 

Mellan liv och död

I evighet

 




Fri vers av Bissen
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-01-08 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen