Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag brister i sömnbrist

 

Spenderar min natt

Stirrande i mörkret

Hör klockan ticka i takt

Slår sekundvis bort mina timmars nattsömn

 

Snart är det gryning

Sömnlös morgon

 

Dags att gå upp

Då kommer den övernaturliga tröttheten över mig

 

Livet, kraven

 

Orken rinner ur mig

Rullgardinen rullas ned

 

Sluter ögonen

Drar täcket över huvudet

 

och vänder mig om




Fri vers av Bissen
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-01-10 14:06



Bookmark and Share


  annso.fie
Väl igenkännande.. Det är därför som jag inte har en klocka som tickar inne på mitt rum, jag blir galen på det där ljudet! Jag brukar sätta på lite musik :)
2007-01-12

    Gyllene Varg
Den känslan, perfekt beskriven, vardagligt formulerad, fint uppbyggd... och så vänder man sig om...
2007-01-10

  the_qeen
känner igen mig. jättejobbigt när man ligger och inte kan sova. bra skrivet
2007-01-10

  the_qeen
känner igen mig. jättejobbigt när man ligger och inte kan sova. bra skrivet
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen