ROSA! =)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja du vännen, detta är till dig...

Åh titta, det är ju ROSA! =)




Drottningen utan U

 

 

Jag vet att jag inte är den bästa

på att hålla kontakt genom lur

 

 

Jag vet att jag kan låta grinig ibland

Men jag har bara svårt

med avståndet till dig

 

 

 

 

Du sa en gång att du var rädd

för att jag skulle glömma

Gumman, jag glömmer ALDRIG dig

 

 

 

En dag, en månad

eller flera år

Du är alltid lika välkommen hos mig

 

 

 

 

Jag önskar att du vet

hur charmig och go du är

 

Jag önskar du vet

du har ett rum i mitt hjärta här

 

 

 

Jag drömmer ofta tillbaks

till skoltidens kära gång

Hur svårt jag hade att släppa skolan

 

Gick där när jag hade tagit studenten

för länge sen

 

 Du vet

 jag gick ju dit för att vi skulle ses

 

 

 

 

 

Hur jag än är eller mår för en dag

 

så ska du aldrig oroa dig

 

 

För du finns alltid kvar hos mig

 

 

Så länge som jag får stanna hos dig 

 




Fri vers av Bissen
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-10 13:14



Bookmark and Share


  Nattis83
Fin skildring av äkta vänskap, mår så bra av att läsa detta! /Natalie
2007-01-10

  the_qeen
*gråter* du är bäst. du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. du betyder så mycket för mig.. så glad att du finns i mitt liv..
2007-01-10

  the_qeen
*gråter* du är bäst. du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. du betyder så mycket för mig.. så glad att du finns i mitt liv..
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen