Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja det är ju en tolkningsfråga detta hära då´rå =)


Spelar schack utan pjäser

 

 

 

Och jag går hem långsamt idag

För det regnar lika mycket

på andra sidan stan

Och Vi ska inte kräva

att allt är förutsägbart

För ibland kan det bästa vara

Att ingenting veta

Och ibland är jag vacker

Trots en sen kväll

Med tequila i huvudet

För jag beställer sällan en alkoholfri

På krogen

Klockan 7 på en helgdag

Och vi har alltid ett val

Som nu inte kan säga att allt är bra

men

Som kan ta den lätta vägen ut

för att säga

Absolut ingenting alls




Fri vers av Bissen
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-01-21 19:59



Bookmark and Share


  the_qeen
fint skrivet
2007-01-28

  lodjuret/seglare VIP
för mig som färgblind
är alla bokstäver en och samma
färg
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen