Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästintill dödslängtan

 

 

 

för att jag inte orkar med känslor längre

 

för att jag känner mig utanför världen

 

för att jag känns så fel mot er

 

 

för att dimonen aldrig kommer att lämna mig

 

men ni gör det om och om igen

 

lämnar mig ensam

så ensam

 

...




Fri vers av Bissen
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-01-29 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen