Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...det går över, det går över... Det Måste gå över...


Splittra min verklighet

 

 

 

Det är så fruset här inne




 

 

 

Så kallt att tårar fryser fast



 

 

 

Mitt hjärta har skavsår



 

 

 

 

 

Och vem rev nu oväntat min hjärna itu?

 

 

 



Ingen att skylla



Ingen att dömma




 

Bara min skuld


mina tankars skamm

 

 

 

 

 






Jag hade lappat ihop min mask så bra


jag trodde att jag hade lyckats

 

 

 

 






Varför är mitt tänkande så ömtåligt?

 


Varför går jag sönder så lätt ibland?

 

 

 

 

 






Snälla


rädda mig

rädda mig...

 

 

 

 






Bara omöjlighet kan laga mig helt




göra mig hel



Helt hel

 

 

 

 






snälla...

 

 

 

 

 

 










Splittra min verklighet




Fri vers av Bissen
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-29 16:54



Bookmark and Share


  JR Rikard
Ibland skulle man vilja kunna läsa andras tankar, Det kändes som jag gjorde det nu... Modigt, ärligt och berörande.
2007-04-04

  Zabina
Åh.. det gör så ont, så ont, att läsa.


Men det är så vackert.
2007-03-19

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Den här, wow, känner kylan och ensamheten smärtan så väl genom dina välskrivna ord.
2007-01-30

  aftermath
mellan raderna halkar det in en tanke.. att acceptera att man är skör, förhålla sig till detta faktum. mota besvikelsen bort - innan den fått fäste.
2007-01-29

    Collection
Helt äkta.
Förstår gumman.. man vill bara komma bort och ut
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen