Vet inte om du eller du eller du ser detta.Men ska förklara varför jag så vrångt-besatt av er...för att göra allt lättförklarligt&tillkrånglat<" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte om du eller du eller du ser detta.Men ska förklara varför jag så vrångt-besatt av er...för att göra allt lättförklarligt&tillkrånglat<


Besatt

 

Jag behöver närhet

 

Närheten som ger trygghet

Tryggheten som betyder bekräftelse

Bekräftelsen som visar


att Jag exisisterar

att Jag finns


att Jag betyder något

för Er

...för mig...




Fri vers av Bissen
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-02-07 22:43



Bookmark and Share


  liten_snopp
Kan bara säga att det var otroligt fint och starkt skrivet!
2007-02-19

    Collection
Du är värd något. Även om det själv är svårt att se det, så betyder du för andra
2007-02-12

  Jojo
bekräftelse som bevisar att jag existerar - livsviktigt!!
Snygg dikt med ett budskap som inte går att misstolka. Och som dessutom känns igen... sparas av mig.
2007-02-12

  jaghetersara
ungefär så känner ja mig
2007-02-08

    Cammo
åhh, vilken fin. Altlig går hand i hand till att man vill veta att man finns och betyder något
2007-02-08

  Albert
den här är såååå bra
precis
snygg är den också
men rubriken är inte \"rätt\"
det här är nåt annat än att vara besatt, tänker jag
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen