Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör så gott jag kan

 

 

 

Känner mig så ensam nu

odelaktig

osynlig

Jag är den som

njuter av att vara annorlunda

men bara ber just nu

om att få vara en av er

 

desperat




Fri vers av Bissen
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-02-11 20:28



Bookmark and Share


    Collection
Som vanligt syster, vi tar varandras tankar.
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen