Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I´m electric...


Skadade sladdar

Väl valda ord

uttömda till dig

Utan respons

 

Kan du förstå hur ont det gör i mig

när jag försöker göra allting rätt

men du gör mig mer fel

 

 

Jag söker

men finner ingen kontakt

Någon har gnagt på sladden

och jag tror att det var

jag

 

För varje tömning

så gör vi det ondare

Tillsammans 

Men på helt olika håll

Alltid på olika sida

 

** Du gav mig en elektrisk stöt **

 

Avståndet till dig

går inte att radera

går inte att mäta i mil

 

 

Och det svider att veta

att du är evighets långt borta

men att jag bara var

en halv sekund ifrån dig idag

 

 




Fri vers av Bissen
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-03-26 15:52



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
\"Jag söker

men finner ingen kontakt

Någon har gnagt på sladden

och jag tror att det var

jag\"


Starkt, riktigt starkt skrivet gilalr spec det stycket
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen