Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bissen har skrivit en kommentar på din text

 

 

 

Då en känsla kommer från hjärtat

 

finns det inte rum för bearbetning




Fri vers av Bissen
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-03-19 18:46



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Kloka ord!! ;D
2007-03-29

  lodjuret/seglare VIP
liksom en katt bland hermelinerna
aj aj aj
2007-03-27

  the_qeen
så rakt och ärligt. bra skrivet
2007-03-25

  Annelie E.B
stämmer precis:)
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen