...Jag älskar dig så otroligt mycket.
Lämnar dig Aldrig, så snälla lämna inte mig.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...Jag älskar dig så otroligt mycket.
Lämnar dig Aldrig, så snälla lämna inte mig.




Utfryst från glädjerus

Pojken som inte fick gråta

Pojken som inte fick låta


Blev hånad när han öppnade munnen

Tappade bort sig själv och blev aldrig funnen

Kanske trodde ni att allt var ett skämt

Kanske trodde ni att ödet var bestämt


För ni gav honom aldrig en ärlig chans

Bjöd aldrig upp honom på en glädjedans

Han fick alltid vara den som stod bredvid

Och nu är han inte längre vid liv




Fri vers av Bissen
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-04-02 17:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
sorg som läkemedel

finstämt

värd sin bukett av tulpaner
2007-04-22

    Collection
\"Tappade bort sig själv och blev aldrig funnen\"
Ryser verkligen, dina texter är som vanligt helt underbara!
2007-04-08

  Malinboll
gillar den här, speciellt de två första raderna \"Pojken som inte fick gråta, Pojken som inte fick låta\" det får mig att tänka. Härligt och läsa en dikt som är full av känslor!
du ska se att allting kommer att ordna sig! det gör det alltid, förr eller senare!
2007-04-03

  Freya
okej.
jag gillar inte rim, jag gillar inte självmordsdikter(/dikter där folk är döda, eller dör..)
därför är det jätteläskigt.. ATT JAG GILLAR DEN HÄR!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen