Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlastning

 

Du tror alltid

-har alltid trott-

att du är det största

-och enda-

offret

pga dina trasiga ben

 

Men tänk på oss

-för en sekund-

som får agera ben

till något så tungt

att bära




Fri vers av Bissen
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-04-15 20:48



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Gillar ordföljden du skriver med:)
Och sedan innebörden, stark så stark
och en så bra sagd sak. Perfekt rubrik också! :)
2007-04-17

    Collection
Vi kan inte alltid bära.
Sorgset och tankeställande. Love it as usual
2007-04-16

    ej medlem längre
wow. mitt i prick!
2007-04-16

    Ficktjuv
Väldigt bra, den bästa jag har läst på långe. Den är så talande och alla känner nog igen sig i den, på ett eller annat sätt. Väldigt bra skrivet:D
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen