Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens lag

 

Jag rakar av mitt hår

likt en hög Spears

Speglar mig i mina tårar

Ler av sorg till min spegelbild


Byter min sönderfrätna mage med en ko

och gråter sedan över spilld mjölk


Jojobantar med amfetamin och gräddtårta

sörjer på Nicole Smith begravning

och frågar prästen vad som gick så fel


Bjuder honom sedan på mitt eget nattvardsvin
 

Dansar på bordet när katten är borttappad i natten


Jag hamnar i slagsmål med den sura grävlingen i mammas trädgård

och den envisa åsnan i pappas huvud

Tjurar av bortskämdhet

och fäller krokodiltårar inför överkåta kaniner

som mer än gärna vill trösta mig

på den fläckiga madrassen

 

Jag åt delar av mitt hjärta till frukost

och kommer tilllåta håret att växa ut igen

nästintill vitt-blont

likt en nyfödd rosa liten klump

Sedan växa till en ny människa 

Larva mig tills jag blir en cirtongul fjäril


När morgondagen kommer ska jag åldras

till ABBA och gråa hårstrån

och dö i rutig hästens säng

med ett foto på Dig på mitt sängbord

äntligen nedbäddad i ro och vila


Det svär jag på

På min egen grav

med blomstrande maskrosor på

som suger näring av min begravda fantomendräckt


och trots livs fula grodor ur min mun

så ska jag tjata mig in i himmelriket

 

för att sedan få uppleva den eviga friden




Fri vers av Bissen
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-10 16:49



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
hahah

super fantanallla astiskt!

//Mjao
2007-05-17

  Lena Renman
Hej
Du visar med dina ord, starka, vackra, väl skrivna,
för mej, hur svårt det är att vara en ung kvinna av idag...


Lena
2007-05-06

    Bli Opersonlig
sorglig, stark, den återspeglar allt, känslor, allt...
2007-04-28

  tsípor
oj, den är helt underbar. verkligen som en smäll i magen på ett bra sätt....
2007-04-19

    Collection
Kämpa.
Älskar den.

\"Speglar mig i mina tårar

Ler av sorg till min spegelbild\"


\"fäller krokodiltårar inför överkåta kaniner

som mer än gärna vill trösta mig

på den fläckiga madrassen\"

Dina känslor exploderar som det största fyrverkeriet på nyår.
Den fastnar snabbt i ens hjärta och gör ont. Den är väldigt bra med andra ord.
2007-04-11

  Zabina
Galet förvirrande och hjärtskärande. Vet inte vad jag ska säga mer. Vackert bara.
2007-04-10

    ej medlem längre
wow.

\" Byter min sönderfrätna mage med en ko

och gråter sedan över spilld mjölk \"

jag gillade det;)
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen