...skriven tidigare i våras, känns nu dags att släppa lös..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...skriven tidigare i våras, känns nu dags att släppa lös...


Sommaren bor i Dig

 

Ge mig din värme, Ge mig din ro

Ge mig ditt mod, Ge mig din tro

Ge mig vingar som bär och lyfter

Ge mig tindrande ögon och solbrun lyster

Ge mig vackra dagar och mysiga nätter

Ge mig svalkande skog och lutande slätter

Ge mig vågor som sköljer bort

och sol som stiger opp

Ge mig varma vindar och hav som svalkar

Ge mig dalande klippor och svävande falkar

Ge mig röda läppar och ljusblå kyssar

växter som blomstrar och stadsbrus som tystnar

Ge mig en resa genom frihet

och all kärleks hemlighet

Ge mig doftande njutelse av blomstrande timotej

Ge mig allt du har i dig

Du strålande sommar som ler mot mig




Fri vers av Bissen
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-22 22:29



Bookmark and Share


  Jojo
En helt annan ton i den här.
Blir glad av att läsa! Vilken rytm!
2007-05-28

  Zabina
Åh underbara sommar =)
Va mysigt detta var!
2007-05-23

  aftermath
vilken sommarhyllning
inget skansenspektakel
bara essensen!
2007-05-23

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vilken underbar läsning!
Tack!!!!
2007-05-22

  Catrin
Vilken mysig sommarlängtan... jag vill ha allt.
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen