Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde...

 

 

 

Jag borde skriva

skriva och berätta

Berätta hur jag mår

att jag har stannat upp i uppförsbacken

 

Vet att den fortsätter uppåt någonstans

men hittar inte vägen

 

Jag ramlade istället ner igen

men hade tur

för jag landade på en avsats

Hela fallet hade dödat mig

 

 

Jag borde skriva

Berätta varför jag mår så dåligt

Säga att jag inte riktigt vet

Kanske är det lögn

Erkänna att jag har gjort mig illa igen

och slarvat med medicinen

 

Jag borde...

men jag orkar inte

Orkar inte möta orden

Orkar inte möta mig själv 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Bissen
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-05-28 11:36



Bookmark and Share


    Collection
Var stark, kämpa.
Väldigt bra, man borde så mycket
2007-05-28

  Jojo
Det finns inga borde i det läget.
Det enda borde är att någon borde hålla om tills det går över.
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen