Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte...


Trasig

 

 

Kan inte tänka

Orkar inte fungera

Kan inte lyfta upp mitt humör

 

Kvävs om jag tar mig i kragen

Kräks om jag försöker skratta

Orkar inte kräva att rycka upp mig

Ställa upp mig

Resa mig

 

Kan inte...

 

Tårar svämmar över från alla håll

och försöker dränka mig

Skrik trycker från magen

 

men jag tycks förbli en likgiltig massa




Fri vers av Bissen
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 11:50



Bookmark and Share


  Jojo
Vilken bra beskrivning av ångest!!

Trasig... en passande titel.

Fick nästan lite ont i magen när jag läste...
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen