Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Böner och bönor...


Energipost

 

Tänk om böner
inte är annat
än tankebönor

Pyttesmå
energivågpaket
ivägsända genom
subatomära varpar
universums kvantfält
genialt utsmetat
över tid och rum

Tankebönor, osynligt små
lastade med hjälpsändning
till mottagarens adress
hoppande lätt och ledigt
likt mental e-post
från en plats till en annan
i ett ögonblick
precis som elektronerna gör

Energipost
som kan accepteras
eller avvisas
efter behag

Eller tas emot
en annan dag

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-04 18:50



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Ja, det var en fin tanke. Tror faktisk det stämmer. Tänker då mest på min gamle far, händer ofta att vi hörs av samma dag som jag ägnar honom en tanke och känner saknaden.
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind